Overzicht Serres

Ons globaal overzicht van types, klik een type aan en bekijk de verdere mogelijkheden en varianten

TOP-deals

TOP-deals

Momenteel voeren we enkele modellen in promotie. Deze combinaties werden zorgvuldig geselecteerd: een combinatie van design en topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ze zijn enkel beschikbaar in uitvoering volgens onderstaande afmetingen.

Bekijk varianten

VEGAN

VEGAN

VEGAN tuinkas is een losstaand model dat in verschillende maten verkrijgbaar is. Goothoogte : 2,01 m met aangepaste nokhoogte, met of zonder nokversiering.

Bekijk varianten

VEGAN Up

VEGAN Up

Kenmerkend aan de VEGAN Plus serres: een spitsere dakhelling nl. 38° , dus een hogere nokhoogte. Serres van 2.36 m breed hebben een goothoogte van 2.01 m en nokhoogte van 2,96 m.

Bekijk varianten

ARCADE

ARCADE

ARCADE muurkas biedt u uiterst hoge kwaliteit in elegant en praktisch design. Modulair ontworpen maar met (bijna) oneindig veel mogelijkheden in de keuze van ramen, deuren, afmetingen, glassoorten,....

Bekijk varianten

YOLO Outdoor

YOLO Outdoor

De 'Yolo Outdoor' modellen zijn zeer uitgebreid en in verschillende maten verkrijgbaar. Bij de hedendaagse strakke woningen horen ook strakke serres zoals ons ‘Arcade Compleet’ model.

Bekijk varianten

Vraag vandaag uw prijslijst aan en ontvang een aanbieding

Onze catalogus

Catalogus 2020-2021

Klik om onze PDF catalogus te downloaden

Oaso webshop - Bleyen

Sinds kort hebben we een exclusieve samenwerking met OASO om onze Bleyen-Serres online aan te bieden via een bestelmodule. Zo kunnen we u een nog ruimere selectie aanbieden en u kan uw serre reeds online configureren. 

OASO bleyen serres

Het volstaat om bij de uiteindelijke bestelling (online formulier op website Oaso) het juiste verkooppunt 'Eksel Bleyen-Serres' aan te duiden. Hierdoor kunnen we u onze specifieke service en prijzen garanderen ! 

www.oaso.be

 

Groenstraat 75
3940 Hechtel-Eksel

Tel: 011 60.21.65
www.bleyen-serres.be
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

© Bert B - MediaToday, a Vision Company